๐—›๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐˜€, ๐—ก๐—•๐—•๐—œ ๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—•๐—ฃ๐—  ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐—บ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—”๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€

De brancheorganisaties Horus, NBBI en NBPM kondigen met trots het voornemen aan om per 1 januari 2025 te fuseren en gezamenlijk verder te gaan onder de naam Aegis. Deze nieuwe branchevereniging ontstaat vanuit een gedeelde visie en doelstelling: het bundelen van krachten om leden beter te vertegenwoordigen en de belangen van kwetsbare cliรซnten krachtiger te behartigen.

De naam Aegis is zorgvuldig gekozen en heeft een diepe symbolische betekenis. In de Griekse mythologie staat Aegis voor een beschermend schild, een symbool van kracht en veiligheid. Deze naam weerspiegelt perfect wat wij willen zijn: een krachtige en beschermende organisatie voor zowel onze leden als de kwetsbare cliรซnten die afhankelijk zijn van het werk van onze leden. Als Aegis willen we een schild bieden dat bescherming en zekerheid biedt in een steeds veranderende en soms uitdagende omgeving.

Onze fusie komt voort uit een gedeelde visie en doelstelling: het bundelen van onze krachten om sterker te staan als รฉรฉn grote organisatie. Samen kunnen we ons ledenbestand, onze kennis en ons vermogen optimaal inzetten om meer impact te maken. Door onze krachten te bundelen, creรซren we een grotere en invloedrijkere stem in politiek Den Haag, waardoor we nog beter kunnen opkomen voor de bescherming van de kwetsbaren in onze samenleving.

Onze leden staan aan de frontlinie van deze bescherming. Zij zijn het schild voor hun cliรซnten, en wij willen dat schild versterken door als Aegis niet alleen een steunpunt te zijn voor onze leden, maar ook een onmisbare partner in hun missie om de meest kwetsbaren in onze samenleving te beschermen en te ondersteunen.

Aegis staat klaar om vanaf 1 januari 2025 de belangen van haar leden en hun cliรซnten met nieuwe energie en daadkracht te vertegenwoordigen.